Home 5 Babygebaren 5 Babyshower

Babyshower met babygebaren

Wilt u een originele babyshower organiseren? Kies dan voor de babyshower van Het Gebarenhuis! Tijdens deze leuke workshop van 1,5 uur leren jullie de basis van de babygebaren aan, zodat de toekomstige moeder dit toe kan gaan passen bij haar eigen kindje.

Babygebaren stimuleert de spraak en taalontwikkeling, helpt bij het uiten van emoties en verminderd frustratie bij ouder en kind. Daarnaast is het gewoon heel leuk om dit met elkaar te leren!

De workshop is inclusief:

Jullie leren de basis van de babygebaren
Verschillende kinderliedjes in Gebarentaal
Natuurlijk mag een leuke goodiebag voor de zwangere niet ontbreken!
Het minimum aantal deelnemers voor de workshop is 8

Interesse in onze Babyshower?

“Wat een fantastische workshop!! Twee workshopleiders die weten hoe ze een groep moeten boeien!”

— student lerarenopleiding Engels

“Steffie en Jorien hebben de studenten laten zien en ervaren hoe je op een normale en respectvolle manier omgaat met mensen met een (auditieve) beperking!”

— onderwijskundige Hogeschool Arnhem Nijmegen

“Ik heb nu zelf vier dove leerlingen in de klas en doordat ik de workshop van Het Gebarenhuis heb gevolgd, schrok ik hier niet eens van. Het was wel even wennen, maar het lukt me gewoon!”

— student lerarenopleiding Engels

“De workshop is een zeer waardevolle basis voor een leraar in opleiding, zeker met het oog op Passend Onderwijs. Een aanrader!”

— onderwijskundige Hogeschool Arnhem Nijmegen

“Voor het thema communicatie hebben onze klassen 3 en 4 de workshop gevolgd. Wat een enthousiast duo zijn Jorien en Steffie! In onze klas applaudisseren we nu nog steeds met onze handen!!”

— juffrouw groep 3

“De workshop is laagdrempelig en Steffie en Jorien zijn als tolk heel erg ‘veilig’ voor studenten.”

— Docentopleider Hogeschool Arnhem Nijmegen

“…maar vooral was ik onder de indruk…wat is het leuk om met iemand te praten die doof of slechthorend is! Ik zal dit vanaf nu nooit meer uit de weg gaan…”

— studente lerarenopleiding Engels